Aviečių raudonųjų aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Prekės siunčiamos tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", Toronto, Ontario Provincijos. Pristatymo laikas 1-2 savaitės.

Šalto spaudimo, nerafinuotas aviečių sėklų aliejus (lot. Rubus Idaeus) spaudžiamas iš raudonųjų aviečių sėklų. Aukščiausią nerafinuoto, šalto spaudimo aliejaus kokybę išduoda gintaro gelsvumo spalva. Aliejus suteikia ypač didelę (28- 50 SPF) natūralią apsaugą nuo žalingų saulės spindulių.

Tai lengvas ir greitai susigeriantis į odą aliejus, nepaliekantis riebumo pojūčio (skalsus, veido odai sudrėkinti užtenka vos kelių lašelių). Aviečių sėklų aliejus pasižymi puikiomis priešuždegiminėmis (dėl šių savybių itin naudingas naudingas gydant egzemą, dermatitą, prižiūrint itin jautrią, linkusią į paraudimus ir išbėrimus odą), drėkinančiomis, tonizuojančiomis, apsauginėmis ir regeneracinėmis savybėmis. Tokiu būdu saugodamas ją nuo pirmalaikio senėjimo. Drėkina, minkština, išlygina odą, atgaivina jos spalvą, suteikia jai elastingumo, padeda išlaikyti drėgmę giliai prasiskverbdamas į odą. Drėgmė išlieka giliai odoje, todėl aviečių sėklų aliejus nepalieka riebumo ant odos. Šis aliejus skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, padeda atkurti odos tonusą ir normalų kolageno lygį.

Šis nuostabus aliejus savo sudėtyje turi labai daug vitaminų E (išsiskiria dideliu alfa ir gama tokoferolio kiekiu - veiksmingiausia vitamino E forma) ir A, todėl yra labai geras ir stiprus antioksidantas. Taip pat Omega-3 (apie 30 proc.) ir Omega-6 (apie 54 proc.) riebalų rūgščių.

Tinka visų tipų odai, bet labiausiai rekomenduojamas jautrios, brandžios, reiklios, pažeistos, egzemos paveiktos, o ypač pleiskanojančios odos priežiūrai, taip pat veido masažui. Tinka plaukų galiukų priežiūrai.

Naudojimas. Alieju tepti drėgną odą, kad aliejus susigertų ir nepaliktų riebumo jausmo ar blizgesio. Užlašinkinte kelis lašus aliejaus ant delno ir lengvais, masažuojamaisiais judesiais švelniai įtrinkite į odą. Gali būti naudojamas vienas arba dedamas į pagrindinių aliejų mišinį. Puikiai tinka paakių kremų, serumų gamyboje, lūpų priežiūrai.