Dygminų aliejus (nerafinuotas). Ekologiškas. Kiekis 240 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

14,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Tai labai geras masažinis aliejus, turintis išskirtinį šildantį ir nuskausminantį poveikį. Dygminų aliejus labai tinka šaltoms galūnėms, skausmingiems sąnariams masažuoti ir taip pat kaip bazinis aliejus visam kūno masažui.

Naudojimas

Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

Ingredients

100 % natūralus, ekologiškas šalto spaudimo Dygminų aliejus (Carthamus tinctorius)
Certified Organic. Quality Assurance International-National Organic Program Certificate of Compliance. Certificate# C0048285-NOPHPC-6
Palmitic acid: 3 - 8 %
Linoleic Acid: 12 – 18 %
Stearic Acid: 1 - 4 %
Oleic acid: 70 – 80 %

Dygminų aliejus

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Dygminų aliejus

Papildoma informacija

Aprašymas

Dygminų aliejus yra vienas iš daugiausia turinčių omega- 6 riebiųjų rūgščių. Jis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, o jame esantis vitaminas K, suteikia šiam aliejui kuperozę gydančių savybių. Be to, jame gausu antioksidantų, kurie savo ruožtu lėtina odos senėjimą.

Dygminų aliejus tinka: į raudonį, kuperozę linkusios odos priežiūrai, suvytusios, bei paakių odos priežiūrai, atstato odą bei palaiko jos elastingumą, atstato odos drėgmės pusiausvyrą, pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, lengvos konsistencijos, gerai susigeria į odą, sausų ir itin sausų plaukų priežiūrai, esant plaukų slinkimui.

Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

Tai labai geras masažinis aliejus, turintis išskirtinį šildantį ir nuskausminantį poveikį. Labai tinka šaltoms galūnėms, skausmingiems sąnariams masažuoti ir taip pat kaip bazinis aliejus visam kūno masažui.

Kiekis 240 ml
Naudojimas

Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

Ingredients 100 % natūralus, ekologiškas šalto spaudimo Dygminų aliejus (Carthamus tinctorius) Certified Organic. Quality Assurance International-National Organic Program Certificate of Compliance. Certificate# C0048285-NOPHPC-6 Palmitic acid: 3 - 8 % Linoleic Acid: 12 – 18 % Stearic Acid: 1 - 4 % Oleic acid: 70 – 80 %
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis JAV
Kodas 30255

Elementai

Dygminų aliejus yra vienas iš daugiausia turinčių omega- 6 riebiųjų rūgščių. Jis stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, o jame esantis vitaminas K, suteikia šiam aliejui kuperozę gydančių savybių. Be to, jame gausu antioksidantų, kurie savo ruožtu lėtina odos senėjimą.

Dygminų aliejus tinka: į raudonį, kuperozę linkusios odos priežiūrai, suvytusios, bei paakių odos priežiūrai, atstato odą bei palaiko jos elastingumą, atstato odos drėgmės pusiausvyrą, pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, lengvos konsistencijos, gerai susigeria į odą, sausų ir itin sausų plaukų priežiūrai, esant plaukų slinkimui.

Naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais augaliniais ir eteriniais aliejais.

Tai labai geras masažinis aliejus, turintis išskirtinį šildantį ir nuskausminantį poveikį. Labai tinka šaltoms galūnėms, skausmingiems sąnariams masažuoti ir taip pat kaip bazinis aliejus visam kūno masažui.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.