Rinkinukas: Nakvišų aliejus nerafinuotas 15ml + Erškėtuogių aliejus (šalto spaudimo) 15ml + Šaltalankių ( dygliuotųjų ) aliejus 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

14,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Nerafinuotas, šalto spaudimo nakvišų aliejus vertinamas kaip gama linoleno rūgšties, omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių šaltinis, kurios puikiai maitina, ramina odą. Ramina uždegimus, gali būti naudojamas pleiskanotos odos priežiūrai. Nerafinuotas nakvišų aliejus naudojamas probleminės odos priežiūroje. Jei jus kankina rožė, egzema, psoriazė, spuogai, išbandykite šį aliejų.
Šalto spaudimo erškėtuogių aliejuje yra didelis kiekis vitamino E, vitamino A ir riebiųjų rūgščių, kurios skatina kolageno ir elastino gamybą, aktyvina ląstelių regeneraciją. Šis aliejus gali būti naudojamas nudegusios odos priežiūrai, nudegus saulėje, raukšlių, strijų prevencijai, egzemos pažeistai odai prižiūrėti.
Šaltalankių aliejaus kosmetinės savybės: puikus antioksidantas, turintis išskirtinį karotinoidų ir vit. E kiekį. Gerina ir skatina odos gijimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą, karotenai patamsina odą, suteikdami jai natūralaus bronzinio įdegio atspalvį, puikus odos minkštintojas, ją išlygina, sušvelnina ir suteikia jai elastingumo.
Šaltalankių aliejaus gerai tinka: pavargusiai, praradusiai skaistumą ir švytėjimą, subrendusiai, praradusiai stangrumą ir elastingumą, odai, nuo dermatitų, žaizdų, sutrūkinėjimų, po nudegimų, po spindulinio gydymo ir chemoterapijos, jautriai burnos gleivinei.

Naudojimas

Nakvišų aliejus gali būti naudojamas muilo gamyboje. Naudojamas masažui, gali būti maišomas su kitais aliejais. Nerafinuotas nakvišų aliejus maitina odą ir plaukus, sumažinti egzemos požymius ir kovoja su senėjimo procesu.
Erškėtuogių aliejus vienas iš populiariausių masažinių aliejų, dėl savo puikių odą puoselėjančių savybių. Rekomenduojama skiesti su kitais baziniais aliejais (šio aliejaus rekomenduojama dalis 10% ). Plačiai naudojamas plaukų ir odos priežiūrai. Tai pagrindinis ingredientas kremų, losjonų, masažo aliejų, veido aliejų ir kūno aliejų gamyboje.Šaltalankio aliejus dažo odą, todėl ant odos jį naudokite sumaišę su kitais aliejais arba kremuose nuo 1% iki 10%. Be abejonės, šaltalankių aliejų galima tepti ir gryną, tik teks ilgiau palaukti, kol įsigers geltonieji jo pigmentai.

Ingredients

Evening Primrose Oil (Unrefined) (Oenothera biennis), Rosehip extra virgin oil (rosa rubiginosa ), Hippophae rhamnoides (CO2 Extraction)

Rinkinumas

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Rinkinumas

Papildoma informacija

Aprašymas

Nerafinuotas, šalto spaudimo nakvišų aliejus vertinamas kaip gama linoleno rūgšties, omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių šaltinis, kurios puikiai maitina, ramina odą. Ramina uždegimus, gali būti naudojamas pleiskanotos odos priežiūrai. Nerafinuotas nakvišų aliejus naudojamas probleminės odos priežiūroje. Jei jus kankina rožė, egzema, psoriazė, spuogai, išbandykite šį aliejų.
Šalto spaudimo erškėtuogių aliejuje yra didelis kiekis vitamino E, vitamino A ir riebiųjų rūgščių, kurios skatina kolageno ir elastino gamybą, aktyvina ląstelių regeneraciją. Šis aliejus gali būti naudojamas nudegusios odos priežiūrai, nudegus saulėje, raukšlių, strijų prevencijai, egzemos pažeistai odai prižiūrėti.
Šaltalankių aliejaus kosmetinės savybės: puikus antioksidantas, turintis išskirtinį karotinoidų ir vit. E kiekį. Gerina ir skatina odos gijimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą, karotenai patamsina odą, suteikdami jai natūralaus bronzinio įdegio atspalvį, puikus odos minkštintojas, ją išlygina, sušvelnina ir suteikia jai elastingumo.
Šaltalankių aliejaus gerai tinka: pavargusiai, praradusiai skaistumą ir švytėjimą, subrendusiai, praradusiai stangrumą ir elastingumą, odai, nuo dermatitų, žaizdų, sutrūkinėjimų, po nudegimų, po spindulinio gydymo ir chemoterapijos, jautriai burnos gleivinei.

Kiekis 1 vnt.
Naudojimas

Nakvišų aliejus gali būti naudojamas muilo gamyboje. Naudojamas masažui, gali būti maišomas su kitais aliejais. Nerafinuotas nakvišų aliejus maitina odą ir plaukus, sumažinti egzemos požymius ir kovoja su senėjimo procesu.
Erškėtuogių aliejus vienas iš populiariausių masažinių aliejų, dėl savo puikių odą puoselėjančių savybių. Rekomenduojama skiesti su kitais baziniais aliejais (šio aliejaus rekomenduojama dalis 10% ). Plačiai naudojamas plaukų ir odos priežiūrai. Tai pagrindinis ingredientas kremų, losjonų, masažo aliejų, veido aliejų ir kūno aliejų gamyboje.Šaltalankio aliejus dažo odą, todėl ant odos jį naudokite sumaišę su kitais aliejais arba kremuose nuo 1% iki 10%. Be abejonės, šaltalankių aliejų galima tepti ir gryną, tik teks ilgiau palaukti, kol įsigers geltonieji jo pigmentai.

Ingredients

Evening Primrose Oil (Unrefined) (Oenothera biennis), Rosehip extra virgin oil (rosa rubiginosa ), Hippophae rhamnoides (CO2 Extraction)

Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis Kanada
Kodas 030337

Elementai

Nerafinuotas, šalto spaudimo nakvišų aliejus vertinamas kaip gama linoleno rūgšties, omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių šaltinis, kurios puikiai maitina, ramina odą. Ramina uždegimus, gali būti naudojamas pleiskanotos odos priežiūrai. Nerafinuotas nakvišų aliejus naudojamas probleminės odos priežiūroje. Jei jus kankina rožė, egzema, psoriazė, spuogai, išbandykite šį aliejų.
Šalto spaudimo erškėtuogių aliejuje yra didelis kiekis vitamino E, vitamino A ir riebiųjų rūgščių, kurios skatina kolageno ir elastino gamybą, aktyvina ląstelių regeneraciją. Šis aliejus gali būti naudojamas nudegusios odos priežiūrai, nudegus saulėje, raukšlių, strijų prevencijai, egzemos pažeistai odai prižiūrėti.
Šaltalankių aliejaus kosmetinės savybės: puikus antioksidantas, turintis išskirtinį karotinoidų ir vit. E kiekį. Gerina ir skatina odos gijimą, ramina sudirgusią, išbertą, dėl išsiplėtusių kapiliarų linkusią rausti odą, karotenai patamsina odą, suteikdami jai natūralaus bronzinio įdegio atspalvį, puikus odos minkštintojas, ją išlygina, sušvelnina ir suteikia jai elastingumo.
Šaltalankių aliejaus gerai tinka: pavargusiai, praradusiai skaistumą ir švytėjimą, subrendusiai, praradusiai stangrumą ir elastingumą, odai, nuo dermatitų, žaizdų, sutrūkinėjimų, po nudegimų, po spindulinio gydymo ir chemoterapijos, jautriai burnos gleivinei.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.