Granatų sėklų aliejus nerafinuotas

Granatų sėklų aliejus – prabangus, kokybiškas, klampios konsistencijos, intensyvaus aromato, ir giliai į odą prasiskverbiantis aliejus. Granatų sėklų aliejus yra turtingas būtiniausiomis rūgštimis, kurios puikiai maitina, atgaivina odą ir stabdo senėjimo procesą. Šis aliejus tinka visiems odos tipams, bet ypač brandžiai, vystančiai, nualintai, pažeistai ar randuotai, sausai odai.

Aliejus puikiai maitina, puoselėja, pagyvina odą. Taip pat labai tinka gležnos ir pavargusių paakių odos priežiūrai. Jis labai gerai regeneruoja audinius, stangrina ir turi ypatingai gerą poveikį senstančiai, raukšlėtai odai, pigmentinėms dėmėms, raudoniui šviesinti. Išskirtinai suteikia odai elastingumo. Skatina ląstelių atsinaujinimą aknės, sausos egzemos ar nudegimų atvejais. Minkština ir gydo senus randus. Dalyvauja epidermio atsinaujinime, kas svarbu stabdant odos senėjimo procesus.

Šis aliejus turtingas flavonoidais (vitaminas P), kurie pasižymi priešuždegiminėmis, priešalerginėmis savybėmis ir riebaline rūgštimi, todėl idealiai tinka odos priežiūrai ir pasižymi daugybe teigiamų savybių. Granatų sėklų aliejus giliai prasiskverbia į išorinį epidermio sluoksnį, padengia odos trūkumus dideliu oksidantų kiekiu ir švelniai apsaugo nuo laisvųjų radikalų neigiamo poveikio, kuris sendina odą. Naudinga turėti šį aliejų savo kosmetinėje arba naudoti kaip vieną komponentą – odai puselėti ir jos būklei gerinti, atstatant odos ląsteles.

Granatų sėklų aliejus tinka visiems odos tipams, o ypač brandžiai, pažeistai, vystančiai ar niežinčiai odai. Prieš šio aliejaus naudojimą, sudrėkinkite odą vandeniu arba hidroliatu ir tepkite ant drėgnos odos. Taip pat tinka naudoti gležnai ir pavargusiai paakių odai.