Simondsijų (Jojoba) aliejus (nerafinuotas, ekologiškas ). Kiekis 30 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

Nuolatinė kaina: 6,00 €

Akcija: 3,90 €

ARBA

Trumpa apžvalga

Tai vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų. Puikiai susigeria į odą, drėkina, maitina, atstato odos ir plaukų riebalų pusiausvyrą, didina odos elastingumą ir lėtina jos senėjimą, stabdo plaukų slinkimą. Turi antibakterinių savybių, tinka aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui gydyti.

Naudojimas

Tinka aliejų mišiniams ruošti. Ruošiant aliejų mišinius, patariama įdėti apie 10 % simondsijų aliejaus (suteikia ne tik papildomų savybių, bet ir pailgina galiojimo laiką). Kaip bazinis aliejus eteriniams aliejams tirpdinti. Naudojamas makiažui nuvalyti. Tinka, bet kokiam odos tipui, veido ir kūno masažui.

Ingredients

Jojoba Golden Carrier Oil ( Simmondsia chinensis )
Palmitic Acid: <4 %
Oleic Acid: 5 – 25 %
Linoleic Acid: <5 %
Eicosanic Acid: 40 – 80 %
Erucic Acid: 10 – 25 %

Simondsijų (Jojoba) aliejus

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Simondsijų (Jojoba) aliejus

Papildoma informacija

Aprašymas

Simondsijų (jojobos) aliejus, šaltuoju būdu spaudžiamas iš sėklų, yra švelnaus aromato, ryškiai gelsvos ( auksinės) spalvos. Mūsų simondsijų aliejus yra be genetiškai modifikuotų organizmų.

Šis aliejus žemesnėje temperatūroje virsta kieta mase/vašku, sušilus grįžta į aliejinę konsistenciją, ko pasekoje gali atsirasti nuosėdų. Tai yra geriausios kokybės šalto spaudimo nerafinuoto aliejaus požymiai.

Tai vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų.

Puikiai susigeria į odą, drėkina, maitina, atstato odos ir plaukų riebalų pusiausvyrą, didina odos elastingumą ir lėtina jos senėjimą, stabdo plaukų slinkimą.

Turi antibakterinių savybių, tinka aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui gydyti.

Kiekis 30 ml
Naudojimas

Tinka aliejų mišiniams ruošti. Ruošiant aliejų mišinius, patariama įdėti apie 10 % simondsijų aliejaus (suteikia ne tik papildomų savybių, bet ir pailgina galiojimo laiką). Kaip bazinis aliejus eteriniams aliejams tirpdinti. Naudojamas makiažui nuvalyti. Tinka, bet kokiam odos tipui, veido ir kūno masažui.

Ingredients Jojoba Golden Carrier Oil ( Simmondsia chinensis ) Palmitic Acid: <4 % Oleic Acid: 5 – 25 % Linoleic Acid: <5 % Eicosanic Acid: 40 – 80 % Erucic Acid: 10 – 25 %
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis JAV
Kodas 30245

Elementai

Simondsijų (jojobos) aliejus, šaltuoju būdu spaudžiamas iš sėklų, yra švelnaus aromato, ryškiai gelsvos ( auksinės) spalvos. Mūsų simondsijų aliejus yra be genetiškai modifikuotų organizmų.

Šis aliejus žemesnėje temperatūroje virsta kieta mase/vašku, sušilus grįžta į aliejinę konsistenciją, ko pasekoje gali atsirasti nuosėdų. Tai yra geriausios kokybės šalto spaudimo nerafinuoto aliejaus požymiai.

Tai vienas unikaliausių augalinių aliejų, kuriame gausu vitaminų, antioksidantų, mineralų.

Puikiai susigeria į odą, drėkina, maitina, atstato odos ir plaukų riebalų pusiausvyrą, didina odos elastingumą ir lėtina jos senėjimą, stabdo plaukų slinkimą.

Turi antibakterinių savybių, tinka aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui gydyti.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.