Lazdyno riešutų aliejus nerafinuotas

Prekės siunčiamos tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", Toronto, Ontario Provincijos. Pristatymo laikas 1-2 savaitės.

Branduolyje yra 60% aliejaus, kurį sudaro oleino, palmitino ir stearino rūgštys, slopinančios cholesterolio kiekio augimą, apsaugančios nuo širdies ir kraujagyslių ligų, būtinos nusilpusiam organizmui esant neurozėms, sąnarių ligoms. Sudėtyje yra vitaminų C, B1, B2, B6, kalcio, fosforo, magnio, geležies, kobalto, cinko, natrio, ir visas spektras amino rūgščių.

Aliejus rusvos spalvos, gaunamas iš lazdyno riešutų presavimo būdu.

Kosmetikoje naudojamas jautriai paakių ir lūpų odos priežiūrai.

Brandžiai odai. Gerina veido odos spalvą, labai gerai valo ir sutraukia poras, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, gerina odos tonusą, palaiko jos tamprumą, ramina suerzintą odą, minkština ir drėkina giluminius odos audinius, maitina odą. Saugo nuo laisvųjų radikalų poveikio.

Probleminės odos priežiūrai. Kuperozinei odai (išsiplėtusioms kraujagyslėms), abscesų ir inkštirų gydymui, riebiai, riebios ir mišrios odos valymui (valo poras) ir priežiūrai. Šis aliejus - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės.

Natūrali apsauga nuo UV spindulių. Galima maišyti su sezamo aliejumi arba įmaišyti į turimą kūno ar veido kremą.

Po deginimosi saulėje odos drėkinimui ir raminimui. Pleiskanojančios ir suerzintos odos priežiūrai. Maitina, atstato vandens-lipidu barjerą, minkština ir stiprina odą. Yra drėkinančio ir atstatomojo poveikio.

Tinka celiulito profilaktikai.