Makadamijos riešutų aliejus nerafinuotas, ekologiškas

Prekės siunčiamos tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", Toronto, Ontario Provincijos. Pristatymo laikas 1-2 savaitės.

Makadamijų aliejus gaminamas iš makadamijos medžių riešutų, kurių tėvynė yra Australija – joje šie riešutai laikomi šventais. Makadamijos taip pat auga ir Kalifornijoje, Brazilijoje, Havajuose. Teigiama, kad makadamijos – unikalūs ir vieni brangiausių pasaulyje riešutų.

Aliejaus sudėtyje yra geležies, kalio, fosforo, magno ir cinko, taip pat nemažai seleno, vitamino E, fosfolipidų. Tai didžiausias augalinės kilmės palmitoleino (Omega-7) riebiosios rūgšties šaltinis.

Pasižymi minkštinamosiomis, drėkinamasiomis, apsauginėmis, gaivnančiomis, regeneruojančiomis, maitinančiomis savybėmis. Labai lengvai įsigeria į odą.

Makadamijos riešutų aliejaus riebiųjų rūgščių sudėtis yra panaši į žmogaus odos riebalų, todėl jis yra puikus emolientas, lengvai susigeria į odą. Tai idealus odos priežiūros produktų ingredientas.

Makadamijų aliejus: padeda atstatyti ir išlaikyti odos drėgmės balansą, itin turtingas esminėmis riebiosiomis rūgštimis, tarp jų palmitinoleino rūgštimi (Omega 7), kuri ypač efektyviai minkština odą ir suteikia jai elastingumo, turtinga vitaminais antioksidantais, ypač vitaminu E. Kosmetikoje dažniausiai naudojamas jautriai, švelniai, džiūstančiai, šerpetojančiai, taip pat vystančiai, brandžiai ir pažeistai odai. Išsiplėtusių kraujagyslių, strijų ir celiulito profilaktikai, taip pat paakių makiažui valyti. Ypač tinkamas žiemą, nes ramina žieminius-priešpavasarinius šerpetojimus bei paraudimus. Puikiai valo makiažą. Minkština ir tonizuoja odą, maitina ir saugo. Padeda sumažinti randus ir strijas. Labai gerai įsigeria.

Jame gausu riebiųjų rūgščių, kurios savo sudėtimi artimos odos sebumui, todėl tinka mišriai bei riebiai odai, o taip pat jautriai ir sausai odai.

Gali būti saugiai naudojamas vaikų ir naujagimių odos priežiūrai.

Kaip kosmetikos priemonė naudojamas brandžiai, sausai odai. Aprūpina odą neprisotintomis riebalų rūgštimis ir lipidais, kurie reikalingi drėgmės ir riebalų apykaitos harmonizavimui, todėl puikiai reguliuoja drėgmės ir riebalų balansą, drėkina ir saugo nuo išdžiūvimo. Gerai prasiskverbia į giluminius odos sluoksnius, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimo procesus, teigimai veikia epidermio sluoksnį, taigi stabdo senėjimą, suteikia odai tamprumo, palaiko jos tonusą ir atjaunina. Stabdo senėjimo procesus, stiprina odos apsauginį lipidų sluoksnį. Būtinas vyresnio amžiaus žmonių odos ir plaukų grožiui palaikyti.

Po deginimosi saulėje atstato drėgmės trūkumą, nuramina nudegusią, pleiskanojančią odą, ramina paraudimą, šerpetojimą ir susierzinimą. Minkština, suteikia odai elastingumo, saugo nuo išdžiūvimo.

Naudojamas išsiplėtusių kraujagyslių, strijų ir celiulito profilaktikai. Tonizuoja limfinę sistemą, todėl itin tinka naudoti odą stangrinančiuose masažo mišiniuose. Suteikia odai tamprumo, palaiko jos tonusą ir atjaunina.

Padeda apsaugoti nuo strijų susidarymo (ypatingai mišinyje su kokosų, kakavos, kviečių gemalų,  ar taukmedžio sviestu). Stiprina odos apsauginį sluoksnį, suteikia elastingumo, atlaso pojūtį ir minkština.

Gerina kraujo cirkuliaciją (pvz. mišinys su pipirmėtės eteriniu aliejumi pavargusių kojų masažui)

Plaukų priežiūrai. Stiprina ir drėkina plaukus, jie būna purūs ir švelnūs. Ypatingai tinka pažeistiems ir linkusiems elektrintis plaukams.