Ryžių sėlenų aliejus nerafinuotas

Prekės siunčiamos tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", Toronto, Ontario Provincijos. Pristatymo laikas 1-2 savaitės.

Ryžių sėlenų aliejus spaudžiamas iš laukinių rudųjų ryžių luobelių. Ryžių aliejus natūraliai papildytas vitamino E kompleksu, aliejuje idealus sočiųjų, mononesočiųjų ir polinesočiųjų riebalų rūgščių balansas. Jose yra gama oryzanol, ferulic rūgščių, priklausančių “oryzanol” grupei, taip pat fenolinių junginų. Ryžių sėlenų aliejus yra stiprus antioksidantas, ištirta, kad jis stipresnis antioksidantas nei vitaminas E. Aliejuje taip pat yra fitosterolių, karotinoidų, mineralinių medžiagų.

Aliejus lengvai susigeria, nepalieka riebios plėvelės.

Ryžių sėlenų aliejus naudojamas brandžios, jautrios odos, pažeistos, kūdikių odelės, taip pat paakių priežiūroje.

Tinka visiems odos tipams (net vaikų), bet ypač brandžiai, sausai, jautriai. Šio aliejaus sudedamosios dalys yra stiprus kompleksas brandžiai odai, nes kaip stiprus antioksidantas apsaugo nuo UV spindulių, aplinkos taršos, laisvųjų radikalų.

Šis aliejus skatina mikrocirkuliaciją, todėl tinka maišeliams po akimis mažinti.

Aliejus naudojamas raukšlių prevencijai, efektyviam odos valymui, ląstelių regeneracijai, odos atgyvinimui, dėmių šalinimui, jos lygumui užtikrinti.

Natūralus UV filtras, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio.

Ryžių luobelių aliejus plaukams. Puikiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius.