TELEFONAS +370 659 88313 arba

AKCIJA. Ryžių sėlenų aliejus (nerafinuotas). Kiekis 120 ml

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Sign up to get notified when this product is back in stock

Prieinamumas: Laikinai nėra

Nuolatinė kaina: 35,00 Lt

Akcija: 22,75 Lt

Trumpa apžvalga

Ryžių sėlėnų aliejus spaudžiamas iš laukinių rudųjų ryžių luobelių. Šis aliejus stiprus antioksidantas, ištirta, kad jis stipresnis antioksidantas nei vitaminas E. Aliejuje yra fitosterolių, karotinoidų, mineralinių medžiagų. Ryžių sėlenų aliejus naudojamas brandžios, jautrios odos, pažeistos, kūdikių odelės. Šis aliejus skatina mikrocirkuliaciją, todėl tinka maišeliams po akimis mažinti. Tai natūralus UV filtras, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio. Puikiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius.

Naudojimas

Šis aliejus nepaprastai sunkiai skaidomas, negendantis. Jeigu laikomas tinkamose sąlygose (vėsiai ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių), jis galioja metus laiko. Atidarius buteliuką, rekomenduojama laikyti šaldytuve.

Ingredients

100 % Ricebran ( Oryza savita ) oil.
Palmitic Acid: 12 – 18%
Oleic Acid: 40 – 50%
Linoleic Acid: 29 – 42%

Nerafinuotas ryžių sėlenų aliejus

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Nerafinuotas ryžių sėlenų aliejus

Papildoma informacija

Aprašymas

Ryžių sėlėnų aliejus spaudžiamas iš laukinių rudųjų ryžių luobelių.

Šis aliejus stiprus antioksidantas, ištirta, kad jis stipresnis antioksidantas nei vitaminas E. Aliejuje yra fitosterolių, karotinoidų, mineralinių medžiagų.

Ryžių sėlenų aliejus naudojamas brandžios, jautrios odos, pažeistos, kūdikių odelės.

Šis aliejus skatina mikrocirkuliaciją, todėl tinka maišeliams po akimis mažinti.

Tai natūralus UV filtras, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio.

Puikiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius.

Kiekis 120 ml
Naudojimas Šis aliejus nepaprastai sunkiai skaidomas, negendantis. Jeigu laikomas tinkamose sąlygose (vėsiai ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių), jis galioja metus laiko. Atidarius buteliuką, rekomenduojama laikyti šaldytuve.
Ingredients 100 % Ricebran ( Oryza savita ) oil. Palmitic Acid: 12 – 18% Oleic Acid: 40 – 50% Linoleic Acid: 29 – 42%
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis JAV
Kodas 30154

Elementai

Ryžių sėlėnų aliejus spaudžiamas iš laukinių rudųjų ryžių luobelių.

Šis aliejus stiprus antioksidantas, ištirta, kad jis stipresnis antioksidantas nei vitaminas E. Aliejuje yra fitosterolių, karotinoidų, mineralinių medžiagų.

Ryžių sėlenų aliejus naudojamas brandžios, jautrios odos, pažeistos, kūdikių odelės.

Šis aliejus skatina mikrocirkuliaciją, todėl tinka maišeliams po akimis mažinti.

Tai natūralus UV filtras, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio.

Puikiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, įtrintas į galvos odą skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukuojančius.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.