Sezamo sėklų aliejus (nerafinuotas, ekologiškas). Kiekis 120ml

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

35,00 Lt
ARBA

Trumpa apžvalga

Sezamo aliejaus sudėtyje yra aštuonios svarbiausios amino rūgštys, gausu kalcio, magnio, fosforo. Aliejuje yra mikroelementų (cinko, kalcio), vitaminų E, A, puikiai subalansuotų polinesočiųjų riebalų rūgščių (oleino ir nepakeičiamos linolo rūgšties), tokoferolio, baltymų ir natūralių antioksidantų (svarbiausias – sezamolis). Dėl sezamolio, sezamo aliejų galima laikyti labai ilgai (iki 8 metų). Aliejus tinka visų tipų odai, o labiausiai sausai, raukšlėtai, šerpetojančiai, išsekusiai ir pleiskanojančiai. Jis gali patekti giliai į odą, minkština ir valo, šalina nešvarumus ir mirusias ląsteles. Veikia odą kaip natūralus antioksidantas, užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui. Padeda kovojant su mimikos raukšlėmis ir sutvirtina pasmakrę. Sezamo aliejus yra gera antibakterinė priemonė odai ir nagams. Sezamo aliejus gerina kraujotaką, skatina lastelių atsinaujinimą, šalina iš organizmo toksinus. Tai ne tik prevencinė priemonė prieš odos senėjimo procesus, bet ir sėkmingai padeda kovoti su odos problemomis, stangrina odą, mažina strijas, naikina celiulitą. Sezamo aliejus efektyviai naudojamas osteoporozės profilaktikai, nes jame yra kalcio, fosforo (kaulinio audinio statybinių medžiagų) ir fitoestrogenų, kurie reguliuoja kaulų rezorbcijos procesus. Sezamo aliejus sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras. Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio. Sezamo aliejus nepamainoma priemonė švelniai naujagimių ir vaikų odelei. Indijoje naujagimiai kasdien 10 minučių masažuojami sezamo aliejumi. Tokie vaikai vystosi žymiai greičiau nei kiti bendraamžiai, mažiau serga ir geriau miega.

Naudojimas

Sezamo sėklų aliejus naudojamas veido, kūno odai, plaukams, kaip drėkinanti, minkštinanti priemonė, toksinus ir šlakus iš organizmo šalinti. Švelniais judesiais ištepti veidą ir dekolte sritį, po 30 minučių, aliejaus likučius sugerkite servetėle. Pašildykite sezamo aliejuį, gerai įmasažuokite visą kūną. Palikite 15-30 minučių. Tada nusiprauskite po drungnu vandeniu. Nenaudokite jokio prausiklio ar muilo. Sausai, pažeistai galvos odą atstatyti, įmasažuokite galvos odą sezamo aliejumi prieš plaukų plovimą. Palaikykite kelias valandas arba geriausiai per naktį.

Ingredients

100 % pure Sesame oil organic ( Sesamum indicum )
Certified Organic. Quality Assurance International-National Organic Program Certificate of Compliance. Certificate# C0048285-NOPHPC-6
Palmitic acid / C16: 7 - 12 %
Oleic acid/C18:1: 35 – 50 %
Stearic Acid / C18: 3.5 – 6.0 %
Linoleic Acid/C18:2: 30 – 50 %

Nerafinuotas, ekologiškas sezamo sėklų aliejus

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Nerafinuotas, ekologiškas sezamo sėklų aliejus

Papildoma informacija

Aprašymas

Sezamo aliejaus sudėtyje yra aštuonios svarbiausios amino rūgštys, gausu kalcio, magnio, fosforo. Aliejuje yra mikroelementų (cinko, kalcio), vitaminų E, A, puikiai subalansuotų polinesočiųjų riebalų rūgščių (oleino ir nepakeičiamos linolo rūgšties), tokoferolio, baltymų ir natūralių antioksidantų (svarbiausias – sezamolis). Dėl sezamolio, sezamo aliejų galima laikyti labai ilgai (iki 8 metų).

Aliejus tinka visų tipų odai, o labiausiai sausai, raukšlėtai, šerpetojančiai, išsekusiai ir pleiskanojančiai. Jis gali patekti giliai į odą, minkština ir valo, šalina nešvarumus ir mirusias ląsteles. Veikia odą kaip natūralus antioksidantas, užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui. Padeda kovojant su mimikos raukšlėmis ir sutvirtina pasmakrę.

Sezamo aliejus yra gera antibakterinė priemonė odai ir nagams.

Sezamo aliejus gerina kraujotaką, skatina lastelių atsinaujinimą, šalina iš organizmo toksinus. Tai ne tik prevencinė priemonė prieš odos senėjimo procesus, bet ir sėkmingai padeda kovoti su odos problemomis, stangrina odą, mažina strijas, naikina celiulitą. 

Sezamo aliejus efektyviai naudojamas osteoporozės profilaktikai, nes jame yra kalcio, fosforo (kaulinio audinio statybinių medžiagų) ir fitoestrogenų, kurie reguliuoja kaulų rezorbcijos procesus.

Sezamo aliejus sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras.

Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio.

Sezamo aliejus nepamainoma priemonė švelniai naujagimių ir vaikų odelei. Indijoje naujagimiai kasdien 10 minučių masažuojami sezamo aliejumi. Tokie vaikai vystosi žymiai greičiau nei kiti bendraamžiai, mažiau serga ir geriau miega.

Kiekis 120 ml
Naudojimas Sezamo sėklų aliejus naudojamas veido, kūno odai, plaukams, kaip drėkinanti, minkštinanti priemonė, toksinus ir šlakus iš organizmo šalinti. Švelniais judesiais ištepti veidą ir dekolte sritį, po 30 minučių, aliejaus likučius sugerkite servetėle. Pašildykite sezamo aliejuį, gerai įmasažuokite visą kūną. Palikite 15-30 minučių. Tada nusiprauskite po drungnu vandeniu. Nenaudokite jokio prausiklio ar muilo. Sausai, pažeistai galvos odą atstatyti, įmasažuokite galvos odą sezamo aliejumi prieš plaukų plovimą. Palaikykite kelias valandas arba geriausiai per naktį.
Ingredients 100 % pure Sesame oil organic ( Sesamum indicum ) Certified Organic. Quality Assurance International-National Organic Program Certificate of Compliance. Certificate# C0048285-NOPHPC-6 Palmitic acid / C16: 7 - 12 % Oleic acid/C18:1: 35 – 50 % Stearic Acid / C18: 3.5 – 6.0 % Linoleic Acid/C18:2: 30 – 50 %
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kodas 30151

Elementai

Sezamo aliejaus sudėtyje yra aštuonios svarbiausios amino rūgštys, gausu kalcio, magnio, fosforo. Aliejuje yra mikroelementų (cinko, kalcio), vitaminų E, A, puikiai subalansuotų polinesočiųjų riebalų rūgščių (oleino ir nepakeičiamos linolo rūgšties), tokoferolio, baltymų ir natūralių antioksidantų (svarbiausias – sezamolis). Dėl sezamolio, sezamo aliejų galima laikyti labai ilgai (iki 8 metų).

Aliejus tinka visų tipų odai, o labiausiai sausai, raukšlėtai, šerpetojančiai, išsekusiai ir pleiskanojančiai. Jis gali patekti giliai į odą, minkština ir valo, šalina nešvarumus ir mirusias ląsteles. Veikia odą kaip natūralus antioksidantas, užkerta kelią ankstyvam odos senėjimui. Padeda kovojant su mimikos raukšlėmis ir sutvirtina pasmakrę.

Sezamo aliejus yra gera antibakterinė priemonė odai ir nagams.

Sezamo aliejus gerina kraujotaką, skatina lastelių atsinaujinimą, šalina iš organizmo toksinus. Tai ne tik prevencinė priemonė prieš odos senėjimo procesus, bet ir sėkmingai padeda kovoti su odos problemomis, stangrina odą, mažina strijas, naikina celiulitą. 

Sezamo aliejus efektyviai naudojamas osteoporozės profilaktikai, nes jame yra kalcio, fosforo (kaulinio audinio statybinių medžiagų) ir fitoestrogenų, kurie reguliuoja kaulų rezorbcijos procesus.

Sezamo aliejus sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras.

Sezamo aliejus plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo, saugo juos nuo išsausėjimo. Saugo nuo saulės, jūros ir chloruoto vandens poveikio.

Sezamo aliejus nepamainoma priemonė švelniai naujagimių ir vaikų odelei. Indijoje naujagimiai kasdien 10 minučių masažuojami sezamo aliejumi. Tokie vaikai vystosi žymiai greičiau nei kiti bendraamžiai, mažiau serga ir geriau miega.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.