Abrikosų kauliukų aliejus (nerafinuotas) Ekologiškas. Kiekis 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

Nuolatinė kaina: 20,00 €

Akcija: 13,00 €

ARBA

Trumpa apžvalga

Abrikosų kauliukų aliejus išgaunamas iš šviežių kauliukų šaltuoju spaudimo būdu. Maitinamasis ir drėkinamasis aliejus. Salstelėjęs, švelniai šildantis, beveik bekvapis, lengvai ir greitai įsigeria į odą. Puikus bazinis aliejus vaistiniams ar kosmetiniams preparatams ar mišiniams su kitais, sunkesniais, aliejais (simondsijų, kviečių gemalų, neem) ar eteriniais aliejais. Labai tinka masažams, ypatingai veido. Tinka visiems odos tipams, ypač sudirgusiai, pavargusiai, pažeistai, suglebusiai, pernelyg anksti pradėjusiai vysti, taip pat dehidratuotai, jautriai, gležnai ir problemiškai odai. Naudojamas esant sausiems dermatitams ir kasdienei mišrios odos priežiūrai. Padeda nusideginus ar nusiplikinus odą. Šis aliejus nekemša porų, todėl tinka visiems, o ypač tinka riebios odos priežiūrai. Dėka savo lengvos tekstūros šis aliejus puikiai tinka kūdikių odelės priežiūrai, masažams. Atkuria odos elastingumą ir gyvybingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos. Šis aliejus tinka plaukų priežiūrai, lengvai išsiplauna, minkština, drėkina, plaukai tampa spindintys ir švelnūs.

Naudojimas

Šis aliejus nepaprastai sunkiai skaidomas, negendantis. Jeigu laikomas tinkamose sąlygose (vėsiai ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių), jo galiojimo laikas nuo 6 mėnesių iki metų. Atidarius buteliuką, rekomenduojama laikyti šaldytuve.

Ingredients

100 % Apricot Kernel ( Prunus armeniaca ) oil.
Oleic Acid Content: 56 – 70 %
Linoleic Acid Content 22 – 33 %
Stearic Acid Content: 0.5 – 3. %0

Abrikosų kauliukų aliejus (nerafinuotas)

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Abrikosų kauliukų aliejus (nerafinuotas)

Papildoma informacija

Aprašymas

Abrikosų kauliukų aliejus išgaunamas iš šviežių kauliukų šaltuoju spaudimo būdu.

Maitinamasis ir drėkinamasis aliejus. Salstelėjęs, švelniai šildantis, beveik bekvapis, lengvai ir greitai įsigeria į odą.

Puikus bazinis aliejus vaistiniams ar kosmetiniams preparatams ar mišiniams su kitais, sunkesniais, aliejais (simondsijų, kviečių gemalų, neem) ar eteriniais aliejais.

Labai tinka masažams, ypatingai veido.

Tinka visiems odos tipams, ypač sudirgusiai, pavargusiai, pažeistai, suglebusiai, pernelyg anksti pradėjusiai vysti, taip pat dehidratuotai, jautriai, gležnai ir problemiškai odai. Naudojamas esant sausiems dermatitams ir kasdienei mišrios odos priežiūrai.

Padeda nusideginus ar nusiplikinus odą.

Šis aliejus nekemša porų, todėl tinka visiems, o ypač tinka riebios odos priežiūrai.

Dėka savo lengvos tekstūros šis aliejus puikiai tinka kūdikių odelės priežiūrai, masažams.

Atkuria odos elastingumą ir gyvybingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos.

Šis aliejus tinka plaukų priežiūrai, lengvai išsiplauna, minkština, drėkina, plaukai tampa spindintys ir švelnūs.

Kiekis 120 ml
Naudojimas Šis aliejus nepaprastai sunkiai skaidomas, negendantis. Jeigu laikomas tinkamose sąlygose (vėsiai ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių), jo galiojimo laikas nuo 6 mėnesių iki metų. Atidarius buteliuką, rekomenduojama laikyti šaldytuve.
Ingredients 100 % Apricot Kernel ( Prunus armeniaca ) oil. Oleic Acid Content: 56 – 70 % Linoleic Acid Content 22 – 33 % Stearic Acid Content: 0.5 – 3. %0
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis Čilė
Kodas 30149

Elementai

Abrikosų kauliukų aliejus išgaunamas iš šviežių kauliukų šaltuoju spaudimo būdu.

Maitinamasis ir drėkinamasis aliejus. Salstelėjęs, švelniai šildantis, beveik bekvapis, lengvai ir greitai įsigeria į odą.

Puikus bazinis aliejus vaistiniams ar kosmetiniams preparatams ar mišiniams su kitais, sunkesniais, aliejais (simondsijų, kviečių gemalų, neem) ar eteriniais aliejais.

Labai tinka masažams, ypatingai veido.

Tinka visiems odos tipams, ypač sudirgusiai, pavargusiai, pažeistai, suglebusiai, pernelyg anksti pradėjusiai vysti, taip pat dehidratuotai, jautriai, gležnai ir problemiškai odai. Naudojamas esant sausiems dermatitams ir kasdienei mišrios odos priežiūrai.

Padeda nusideginus ar nusiplikinus odą.

Šis aliejus nekemša porų, todėl tinka visiems, o ypač tinka riebios odos priežiūrai.

Dėka savo lengvos tekstūros šis aliejus puikiai tinka kūdikių odelės priežiūrai, masažams.

Atkuria odos elastingumą ir gyvybingumą, ypač celiulito pažeistos ir grublėtos odos.

Šis aliejus tinka plaukų priežiūrai, lengvai išsiplauna, minkština, drėkina, plaukai tampa spindintys ir švelnūs.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.