Cinko Oksidas (Ne Nano Dalelių)

Cinko oksidas - viena iš pagrindinių mineralinės, dekoratyvinės kosmetikos sudedamųjų dalių. Naudojamas dekoratyvinės kosmetikos (pvz. šešėlių, pudros), apsauginių priemonių nuo saulės (dažniausai kartu su titano dioksidu) gamyboje. Dažnai sutinkamas gydomuose tepaluose, vaikų kremuose nuo vystyklinio bėrimo (2-10%). Jis yra puikus antiseptikas, gydo spuogus, egzemą, veikia dezodoruojančiai, antigrybeliniai, sutraukiančiai, ramina sudirgusią odą.

Apsauginių priemonių nuo saulės gamyboje (2-10%):
5% - SPF 6-10
10% SPF 11-16

Titano dioksidas yra veiksmingas nuo UVB spindulių, o cinko oksidas - UVA. Norėdami padidinti kremo veiksmingumą-derinkite abi medžiagas.atspindėtos šviesos spektrą, kurį galite suderinti dviejų medžiagų.

Riebios, spuoguotos odos priežiūrai- kaukėse, kremuose galima užtepti miltelių ant spuogo.

Gydomosiose priemonėse. Jis yra puikus antiseptikas, gydo spuogus, egzemą, veikia dezodoruojančiai, antigrybeliniai, sutraukiančiai, ramina sudirgusią odą. Ypač dažnai sutinkamas vaikų kremuose nuo vystyklinio bėrimo (2-10%).

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka