Glicerinas (natūralus, augalinis)

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština, ramina odą.

Glicerinas turi nuostabią savybę- jis gerai sugeria drėgmę. Patekęs ant odos, jis pradeda traukti vandens molekules ir odą padengia lengva švelnia plėvele. Būtent dėl šios plėvelės glicerinu suteptos rankos tampa labai švelnios ir malonios paliesti...

Jeigu jūs nutarsite pačios gamintis glicerino turinčias odos priežiūros priemones, būtinai praskieskite jį vandeniu. Glicerinas gerai tirpsta vandenyje ir čia nereikia laikytis ypatingai griežų proporcijų. Tepant odą skiesto glicerino tirpalu, odą tikrai sudrėkinsite. Tačiau gryno glicerino ant veido odos netepkite niekada.

1 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka
  1. Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 15ml, 30ml, 60ml, 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

    Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 15ml, 30ml, 60ml, 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

    Prasideda nuo: 3,00 €

    Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština odą.

    Sužinok daugiau

1 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka