Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 15ml, 30ml, 60ml, 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

Prekės pavadinimas Kaina Kiekis
Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 15 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
3,00 €
Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 30 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
5,00 €
Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 60 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
7,00 €
Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA
9,00 €
ARBA

Trumpa apžvalga

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština odą.

Naudojimas

Glicerinas naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje.

Ingredients

Glycerin Vegetable 99,5 %

Glicerinas (natūralus, augalinis) Kiekis 15ml, 30ml, 60ml, 120 ml Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

Papildoma informacija

Aprašymas

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština, ramina odą.

Kiekis 1 nvt
Naudojimas

Glicerinas naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje.

Ingredients Glycerin Vegetable 99,5 %
Kilmės šalis Kanada
Kodas 00644

Elementai

Glicerinas dažniausiai išgaunamas iš palmių arba kokosų ekstrakcijos metodu, vadinamu - Hidrolizė. Šis glicerinas genetiškai nemodifikuotas, košerinis, be alergenų. Glicerinas yra skaidrus, bespalvis, bekvapis, tirštas, tąsus skystis. Tirpsta vandenyje ir spirite. Dėl savo savybės išlaikyti ir pritraukti drėgmę, vertinamas ir naudojamas kosmetikos, dantų pastos, šampūnų, muilų gamyboje, farmacijoje. Puikiai drėkina, minkština, ramina odą.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.