Rozmarinų CO2 ekstraktas (natūralus konservantas)

Ekstraktas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, antibakterinėmis, priešuždegiminėmis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją. Rozmarinų ekstraktas efektyviai naudojamas gydant UV sukeltą eritemą (raudonę).

Del itin stiprių antibakterinių savybių rekomenduojamas esant aknei, seborėjinei egzemai ir atopiniam dermatitui.

Apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo.

Tamsiai rudos spalvos, kambario temperatūroje klampus, silpnai kvepiantis skystis. Produktas tirštėja laikomas šaltai arba ilgesnį laiką stovėdamas kambario temperatūroje. Pašildžius iki 40⁰C vėl skystėja. Naudojamas maisto pramonėje, maisto papilduose, kosmetikoje.

Produktas yra 100 % natūralus ir neturi jokių priedų. Uždarytą pakuotę laikant tamsioje ir vėsioje vietoje savybės nekinta mažiausiai 5 metus.

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka