Kokosų sviestas nerafinuotas, ekologiškas

Kokosų sviestas nerafinuotas, ekologiškas

Prekės siunčiamos tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", Toronto, Ontario Provincijos. Pristatymo laikas 1-2 savaitės.

Nerafinuotas ekologiškas kokosų sviestas, aliejus iš Filipinų, Gold Label (Auksinė etiketė). Tai reiškia aukščiausios rūšies, išgautas senoviniu, šimtmečiais filipiniečių naudojamu tradiciniu metodu, kuris vadinamas fermentacija. Fermentacija yra natūralus kokoso aliejaus atskyrimas naudojant sunkio jėgą. Nenaudojamos jokios mašinos, viskas daroma rankomis ir tik iš ekologiškų kokosų.

Todėl išsaugomas maksimalus kiekis vertingųjų aliejaus savybių. Šis aliejus išlaiko nuostabų, unikalų kokosų kvapą, tekstūrą ir spalvą. Nerafinuotas kokoso aliejus turi daug naudingų antibakterinių, antivirusinių savybių, gerina medžiagų apykaitą, palankiai veikia širdies kraujagyslių sistemą, padeda reguliuoti svorį. Natūraliame, nerafinuotame kokosų svieste, kaip ir motinos piene gausu "Lauric" rūgšties, kuri stiprina imuninę sistemą, sunaikina pavojingus virusus ir bakterijas.

Kokosų sviestas 25 laipsnių temperatūroje virsta į aliejų. Savybės išlieka tokios pačios, bet labai lengvai tepasi ir greitai susigeria, nepalieka riebumo jausmo. Neveltui apie kokosą sakoma, kad tai visagalė priemonė, kuri atstoja kūno pienelį, masažinį aliejų, veido kremą, plaukų kaukę ir visa tai telpa viename nerafinuoto kokosų aliejaus indelyje.

Daugelis tautų Indijoje, Indonezijoje, Polinezijoje nuo senų laikų kokoso aliejumi tepasi visą kūną ir plaukus kiekvieną dieną, kad apsaugotų odą nuo UV spindulių, sūraus vandens. Natūralus nerafinuotas kokoso aliejus yra laikomas vienu geriausiu natūraliu ingredientu veido ir kūno kremams, losjonams po skutimosi bei skutimosi kremams, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą.

Sumažina žalojantį UV spindulių poveikį – užkerta kelią senėjimą sąlygojančių laisvųjų radikalų susidarymui odoje ir apsaugo nuo jų poveikio. Padeda jungiamajam audiniui išlikti tvirtam ir elastingam, oda mažiau vysta. Padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo ir kitų nemalonių odos senėjimo reiškinių. Kai kuriais atvejais netgi atstato pažeistą arba sergančią odą, subalansuoja odos riebumą/sausumą. Puikiai minkština plaukus ir maitina galvos odą, padeda atikratyti pleiskanų.

Naudojimas:  Vienas iš pačių geriausių aliejų bendram kūno masažui dėl puikios tekstūros ir slydimo. Vietoj kūno pienelio – ištepti kūną po dušo ar vonios per 3 min., kol odos poros išsiplėtusios. Kaip kremas po skutimosi (ir vyrams, ir moterims). Kaip įdegio aliejus – tepti odą prieš tepantis saulės filtrais. Įsigėręs kokosų aliejus sudarys papildomą barjerą žalojantiems UV spinduliams ir laisvujų radikalų atsiradimui, tad oda išliks stangresnė, įdegis – tolygesnis ir ilgesnis. Po saulės vonių – sudrėkins ir pamaitins saulės sudirgintą odą. Plaukų kaukė – ištepti išsausėjusius, pažeistus plaukus, geriausiai įmasažuoti į galvos odą, ir palaikyti per naktį. 

7 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka

7 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka