Mangų sviestas nerafinuotas

Mangų sviestas nerafinuotas

Prabangusis ir garsusis nerafinuotas laukinių mangų sviestas iš Dominykos Respublikos, kuris nuo seno žinomas ir naudojamas kaip kosmetikos priemonė arba jos sudedamoji dalis, išgaunamas iš mango vaisių branduolių. Šis mangų sviestas pagaminamas tradiciniu būdu. Tai gana brangus aliejus, nes išgaunama labai nedaug: branduolyje aliejaus yra tik 6-13%. Tradiciniu būdu mangų sviestas gaunamas sėklų branduolius spaudžiant paprastais mechaniniais presais. Tokiu būdu iš sėklų išspaudžiamas mangų aliejus kartu su mangų sviestu.

Mango svieste gausu Vitamino E, fitosterolių ir fosfolipidų, kurie yra svarbūs odos atstatymui bei apsaugai. Todėl mango sviestas ne tik suminkštins, sušvelnins ir pamaitins sausą, šiurkščią, reiklią odą, bet ir saugos nuo senėjimo. Mango sviestas atstato odos išsausėjimus po deginimosi saulėje ar soliarumuose. Mažina diskomfortą smarkiai nudegus saulėje. Jis efektyviai drėkina odą, gydo smulkius pažeidimus, bėrimus, skatina sveikų odos ląstelių augimą, mažina raukšleles. Mažina odos nušalimą žiemos metu, padeda atstatyti nušalusią odą. Slopina vabždžių pažeistos odos perštėjimą.Gydo egzemos bei dermatito pažeistą odą. Mažina raumenų nuovargį, skausmus, įtampą po sunkios darbo dienos ar treniruočių.

Mangų sviestą galima naudoti ir kaip kaukę plaukams, ypač po deginimosi saulėje ir maudymosi sūriame vandenyje.

Mango sviestas vienas arba sumaištytas su kitais aliejais gali būti naudojamas masažams.

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka

3 Prekė(s)

puslapyje

Tinklas  Sąrašas 

Mažėjančia tvarka