Argano aliejus (nerafinuotas). Ekologiškas. Kiekis 30 ml. Siunčiama tiesiai iš gamintojo "Best Natures Cosmetic", KANADA

Pirmas parašykite komentarą

Gauti pranešimą apie kainos pasikeitimą

Prieinamumas: Turima

Nuolatinė kaina: 8,00 €

Akcija: 5,20 €

ARBA

Trumpa apžvalga

Argano aliejus garsėja kaip sveikos odos priežiūros priemonė. Šis aliejus yra bene vienas brangiausių augalinės kilmės aliejų pasaulyje. Neveltui jis vadinamas „Baltuoju Maroko auksu“. Kūno ir plaukų priežiūros priemonės su argano aliejumi tikra atgaiva kūnui ir plaukams po saulės vonių. Argano aliejus apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių, oro taršos, toksinų. Pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Didina atsparumą radiacijai, saugo nuo neigiamo saulės poveikio ir veikia kaip natūralus ultravioletinių spindulių filtras. Ramina, sugydo nudegusią, sudirgusią, pleiskanojančią odą. Tai efektyvus sprendimas niežtinčiai, sausai odai. Argano natūralus aliejus ne tik Maroke, bet ir tarptautiniu mastu yra pripažintas, kaip veiksmingas produktas, galintis sulėtinti odos senėjimą.

Naudojimas

Aliejus naudojamas odos priežiūrai (grynas arba mišiniuose su kitais aliejai) kaip veido kaukė, veido ir kūno odą puoselėjanti ir atstatanti priemonė, masažinis aliejus. Plaukų priežiūrai: ištepti plaukus (palaikyti kaip kaukę) prieš plovimą, plaukų galiukus po plovimo.

Ingredients

100 % natūralus, šalto spaudimo argano aliejus ( Argania Spinosa )

Argano aliejus

Norint matyti visą nuotrauką du kart spragtelkite ant jos

Mažinti
Didinti

Daugiau nuotraukų

  • Argano aliejus
  • MSDS: Argan - Organic (p.1)
  • MSDS: Argan - Organic (p.2)
  • MSDS: Argan - Organic (p.3)
  • MSDS: Argan - Organic. Certificate of Analysis (p.4)

Papildoma informacija

Aprašymas

Argano aliejus garsėja kaip sveikos odos priežiūros priemonė. Šis aliejus yra bene vienas brangiausių augalinės kilmės aliejų pasaulyje. Neveltui jis vadinamas „Baltuoju Maroko auksu“.

Kūno ir plaukų priežiūros priemonės su argano aliejumi tikra atgaiva kūnui ir plaukams po saulės vonių. Argano aliejus apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių, oro taršos, toksinų. Pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Didina atsparumą radiacijai, saugo nuo neigiamo saulės poveikio ir veikia kaip natūralus ultravioletinių spindulių filtras. Ramina, sugydo nudegusią, sudirgusią, pleiskanojančią odą. Tai efektyvus sprendimas niežtinčiai, sausai odai. Argano natūralus aliejus ne tik Maroke, bet ir tarptautiniu mastu yra pripažintas, kaip veiksmingas produktas, galintis sulėtinti odos senėjimą.

Pasižymi odą atkuriančiomis sąvybėmis ir stiprina odos audinius, neutralizuodamas laisvųjų radikalų poveikį, stimuliuodamas gyvybines odos funkcijas bei padėdamas jai prisisotinti deguonimi. Netgi šiek tiek sumažina negilias raukšles, randus, paraudimus. Stangrina, maitina ir gaivina odą, atstato jos spalvą. Argano aliejuje gausu sočiųjų riebalų rūgščių, kurios pripažintos, veiksmingomis drėkinimo savybėmis. Kai oda gerai hidratuota, galima tikėtis sveikesnės, spindinčios, gerokai mažiau linkusios į veido raukšles odos.

Dažnai naudojamas argano aliejus gali lengvai sumažinti randus, kurie atsiranda nuo spuogų, vėjaraupių ir net nudegimų. Be to gali padėti atsikratyti strijų problemos. Šis aliejus puikiai tinka odos elastingumui atstatyti.

Šampūnai, kondicionieriai su argano aliejumi. Iš argano medžių vaisių gaunamas aliejus yra mažas stebuklas, kuris teigiamai veikia plaukus, tai viena efektyviausių natūralių priemonių. Jis natūraliai prasiskverbia pro plauko žvynelius, maitina, drėkina ir didina jų elastingumą, atstato plaukus, maitina ir saugo, stiprina struktūrą ir šaknis, suteikia spindesio, saugo nuo skilinėjimo.

Kiekis 30 ml
Naudojimas

Aliejus naudojamas odos priežiūrai (grynas arba mišiniuose su kitais aliejai) kaip veido kaukė, veido ir kūno odą puoselėjanti ir atstatanti priemonė, masažinis aliejus. Plaukų priežiūrai: ištepti plaukus (palaikyti kaip kaukę) prieš plovimą, plaukų galiukus po plovimo.

Ingredients 100 % natūralus, šalto spaudimo argano aliejus ( Argania Spinosa )
Gamintojas Best Natures Cosmetic
Kilmės šalis Marokas
Kodas 30220

Elementai

Argano aliejus garsėja kaip sveikos odos priežiūros priemonė. Šis aliejus yra bene vienas brangiausių augalinės kilmės aliejų pasaulyje. Neveltui jis vadinamas „Baltuoju Maroko auksu“.

Kūno ir plaukų priežiūros priemonės su argano aliejumi tikra atgaiva kūnui ir plaukams po saulės vonių. Argano aliejus apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių, oro taršos, toksinų. Pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Didina atsparumą radiacijai, saugo nuo neigiamo saulės poveikio ir veikia kaip natūralus ultravioletinių spindulių filtras. Ramina, sugydo nudegusią, sudirgusią, pleiskanojančią odą. Tai efektyvus sprendimas niežtinčiai, sausai odai. Argano natūralus aliejus ne tik Maroke, bet ir tarptautiniu mastu yra pripažintas, kaip veiksmingas produktas, galintis sulėtinti odos senėjimą.

Pasižymi odą atkuriančiomis sąvybėmis ir stiprina odos audinius, neutralizuodamas laisvųjų radikalų poveikį, stimuliuodamas gyvybines odos funkcijas bei padėdamas jai prisisotinti deguonimi. Netgi šiek tiek sumažina negilias raukšles, randus, paraudimus. Stangrina, maitina ir gaivina odą, atstato jos spalvą. Argano aliejuje gausu sočiųjų riebalų rūgščių, kurios pripažintos, veiksmingomis drėkinimo savybėmis. Kai oda gerai hidratuota, galima tikėtis sveikesnės, spindinčios, gerokai mažiau linkusios į veido raukšles odos.

Dažnai naudojamas argano aliejus gali lengvai sumažinti randus, kurie atsiranda nuo spuogų, vėjaraupių ir net nudegimų. Be to gali padėti atsikratyti strijų problemos. Šis aliejus puikiai tinka odos elastingumui atstatyti.

Šampūnai, kondicionieriai su argano aliejumi. Iš argano medžių vaisių gaunamas aliejus yra mažas stebuklas, kuris teigiamai veikia plaukus, tai viena efektyviausių natūralių priemonių. Jis natūraliai prasiskverbia pro plauko žvynelius, maitina, drėkina ir didina jų elastingumą, atstato plaukus, maitina ir saugo, stiprina struktūrą ir šaknis, suteikia spindesio, saugo nuo skilinėjimo.

Prekės žymės

Naudokite tarpus atskirti. Naudokite kabutes (') frazėms.